Panerai elindítja az új Luminor 1950 10 napos GMT korlátozott kiadást a Design Miami-ban replika órák

A 2018-as tervezési / miami vásárok ma is megjelennek, és a Panerai, aki ismét az esemény hivatalos hivatalos partnere, új észak-amerikai korlátozott kiadást jelentett be. Itt tekintheti meg a legújabb,rolex replika speciálisan tervezett iterációt a Panerai Luminor 1950 - 10 napos GMT automatikus Acciaio készülékéről, amely kizárólag a márka Design / Miami standján áll rendelkezésre a vásár ideje alatt.

Az órában 44 mm-es, rozsdamentes 316L rozsdamentes acél tok található, amely Panerai házon belüli kaliberét, 2003-ban, legalább 240 órát vagy 10 napos kanyargós autonómiát tárol három tavaszi hordójában. A satiné soleil kék tárcsa a Panerai most már emblematikus „szendvics” stílusában alakult ki, két egymásba helyezett lemezzel és egy bézs színű Super-LumiNova réteggel, amely a felső lemez nagy,replika órák stencil-stílusú, kivágott arab számain keresztül ragyog. A dátum ablak 3 óra, a lineáris teljesítménytartalék kijelző 6 órakor, és egy AM / PM jelző, amely megosztja a 9 órás pozíciót a kis másodperc alegységgel. A középső nyílhegyű kéz egy második időzónát jelez a 12 órás skálán, és a csavaros koronát a híd koronás védőberendezése rögzíti, biztosítva az időmérő 100 méteres vízállóságát.

The new watch, limited to 250 pieces and available at Panerai boutiques after the conclusion of Design/Miami 2018,replika óra is distinguished from previous blue-dialed Acciaio (“stainless steel” in Italian) models by its custom-designed blue canvas strap with beige stitching; buyers will also receive a blue rubber strap and blue alligator leather strap. The price is $14,400.